Φτιάξτε μόνες σας το καλύτερο αντιβακτηριακό σπρέι 

Φτιάξτε μόνες σας το καλύτερο αντιβακτηριακό σπρέι 

 

Καθαρίστε και χαρίστε στο σπίτι σας ένα άρωμα φρεσκάδας με αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον αντιβακτηριακό σπρέι. Είναι φτιαγμένο με φυσικά συστατικά που απολυμαίνουν και εξουδετερώνουν τα μικρόβια και αφήνουν έναν χώρο καθαρό χωρίς την ενοχλητική μυρωδιά που έχουν τα καθαριστικά του εμπορίου. 

Θα χρειαστείτε:

  • 3 φλιτζάνια νερό

  • 1/2 φλιτζάνι ξύδι λευκό

  • Ένα μπουκάλι ψεκασμού

  • Χωνί (προαιρετικά)

  • 15 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας 

Οδηγίες: 

Ανακατέψτε μαζί το νερό και το ξύδι σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, χρησιμοποιώντας ένα χωνί. Το ξίδι είναι φυσικό αντιβακτηριακό και αντιμυκητιακό και θα καθαρίσει φυσικά το σπίτι σας.

Τώρα προσθέστε 15 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άρωμα δεντρολίβανου, πορτοκαλιού ή λεμονιού ή λίγες σταγόνες από το καθένα για ένα πραγματικά εκπληκτικό κοκτέιλ αρωμάτων. Τα αιθέρια έλαια είναι επίσης αντιβακτηριακά και αντιμυκητιακά χαρίζοντας μια υπέροχη μυρωδιά στα πόμολα ή όπου αλλού το χρησιμοποιήσετε. 

Κουμπώστε το μπουκάλι ψεκασμού, ανακατέψτε και ψεκάστε με το σπρέι όπου επιθυμείτε.Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται καν να σκουπίσετε - απλά αφήστε το σπρέι να δράσει και να στεγνώσει! Θα το λατρέψετε!

 

back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time