Καθαρίστε το στρώμα σας με φυσικό τρόπο

Καθαρίστε το στρώμα σας με φυσικό τρόπο

Είναι γνωστό ότι το στρώμα αποτελεί εστία για τα ακάρεα αλλά και τη σκόνη. Δεν αρκεί λοιπόν να αλλάζουμε κάθε εβδομάδα τα σεντόνια μας για να είναι το στρώμα μας καθαρό, πρέπει και να το καθαρίζουμε. Δεν χρειάζεται όμως να επενδύσετε σε ακριβά παρασκευάσματα εμποτισμένα με σκληρές χημικές ουσίες. Δείτε πως μπορείτε μόνες σας με υλικά που έχετε ήδη στο ντουλάπι σας να καθαρίσετε το στρώμα σας και να απολαύσετε τον ύπνο σας!

Θα χρειαστείτε:

2 φλιτζάνια σόδα μαγειρικής

αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας

ηλεκτρική σκούπα

Πριν ξεκινήσετε αναποδογυρίστε το στρώμα σας, κάτι που είναι καλό να κάνετε κάθε έξι μήνες, ώστε να "επεκτείνετε τη ζωή του".

Προσθέστε στη σόδα μαγειρικής 10 - 20 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο και ανακατέψτε καλά. Η λεβάντα, το χαμομήλι, το σανδαλόξυλο είναι χαλαρωτικά αρώματα που ηρεμούν απίστευτα. Μάθετε επίσης ότι τα αιθέρια έλαια είναι και φυσικά αντιβακτηριακά!

Στη συνέχεια πασπαλίστε τη σόδα μαγειρικής πάνω στο κρεβάτι και... κάντε ένα μασάζ στρώματος. Αφήστε το μείγμα να δράσει για τουλάχιστον μια ώρα.

Ενώ περιμένετε, σκουπίστε τους τοίχους γύρω από το κρεβάτι, ώστε να απομακρύνετε τη σκόνη και δημιουργήστε έναν όμορφο και καθαρό χώρο ύπνου. Μετά από μια ώρα μαζέψτε την σόδα μαγειρικής με την ηλεκτρική σκούπα για να διασφαλίστε ότι έχει αφαιρεθεί όλη. 

Πέρα από την απομάκρυνση της βρωμιάς απομακρύνεται και η υγρασία. Επιπλέον μια καλή ηλεκτρική σκούπα απορροφά και τα ακάρεα της σκόνης! Τώρα είστε έτοιμοι για ύπνο! 

back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time