ΕΥ ΖΗΝ

Διαγωνισμός: Κερδίστε μια στρογγυλή πετσέτα BLUE PARADISE από το OHSHEET.GR

Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με έναν super διαγωνισμό!

Το Ohsheet.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε την πετσέτα που βλέπετε στην φωτογραφία. Είναι μεγάλη στρογγυλή -το πιο hot trend φέτος, σε μπλε, το απόλυτο χρώμα του ελληνικού καλοκαιριού. Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομά της είναι Βlue Paradise!

7 τρόποι για να κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό το χειμώνα

Ο χειμώνας έφτασε για τα καλά και πριν αρχίσουμε να βγάζουμε παπλώματα, χαλιά και θεμοφόρες, πρέπει να γεμίσουμε τη δεξαμενή με πετρέλαιο. Πριν όμως τη γεμίσουμε, ας δούμε  7 φτηνές, απλές και εναλλακτικές λύσεις για να την βγάλουμε πιο οικονομικά.

DIY συνταγή για σπιτικό άρωμα 

Υπάρχει άραγε έστω μια γυναίκα που να μην της αρέσουν τα αρώματα; Σίγουρα όχι! Το άρωμα είναι στενά συνδεδεμένο με τη μνήμη και αν το καλοσκεφτείτε θα συνειδητοποιήσετε πως οι πρώτες σας αναμνήσεις έχουν να κάνουν με κάποιο άρωμα. Για παράδειγμα μια λοσιόν χεριών της μητέρας σας ή η μυρωδιά της μπογιάς ή ακόμα και η μυρωδιά της κλινικής όταν έπρεπε να κάνετε κάποιο εμβόλιο. Η δύναμη του αρώματος λοιπόν είναι σπουδαία.

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι νοικοκυρά είσαι

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί μερικοί άνθρωποι έχουν εμμονή με την τάξη και την καθαριότητα ενώ άλλοι μπορούν να ζήσουν μέσα στην ακαταστασία;  Λοιπόν σίγουρα είμαστε όλοι διαφορετικοί μεταξύ μας αλλά αποδεικνύεται ότι μερικές συνήθειες επηρεάζονται λίγο ή πολύ από τα άστρα. Ας δούμε λοιπόν πόσο καλές νοικοκυρές είμαστε με βάση το ζώδιό μας.

Subscribe to this RSS feed
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time