Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι νοικοκυρά είσαι

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι νοικοκυρά είσαι

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί μερικοί άνθρωποι έχουν εμμονή με την τάξη και την καθαριότητα ενώ άλλοι μπορούν να ζήσουν μέσα στην ακαταστασία;  Λοιπόν σίγουρα είμαστε όλοι διαφορετικοί μεταξύ μας αλλά αποδεικνύεται ότι μερικές συνήθειες επηρεάζονται λίγο ή πολύ από τα άστρα. Ας δούμε λοιπόν πόσο καλές νοικοκυρές είμαστε με βάση το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός όχι μόνο κάνει πολλές δουλειές του σπιτιού αλλά μπορεί να γίνει έξαλλος αν το σπίτι δεν είναι καθαρό. Τρέχει χωρίς να πάρει ανάσα προκειμένου να ολοκληρώσει όσα πρέπει να κάνει και το καλύτερο είναι να μην μπερδεύεται κανείς στα πόδια του την ώρα εκείνη, αφού είναι γνωστό πόσο εκρηκτικός μπορεί να γίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μπορεί να φτιάξει ένα ολόκληρο σχέδιο για τις δουλειές που πρέπει να γίνουν με συγκεκριμένα καθήκοντα και χρονοδιαγράμματα. Θα εργαστεί επιμελώς μέχρι να είναι όλα έτοιμα, αλλά θα κάνει πολλά διαλείμματα για σνακ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος μπορεί να κάνει 20 διαφορετικές δουλειές του σπιτιού ταυτόχρονα. Αφιερώνει περίπου ένα τέταρτο σε κάθε δωμάτιο και αυτό είναι που κάνει δύσκολο το έργο του αφού στο τέλος αναρωτιέται, ποιο δωμάτιο τελικά είναι καθαρό;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

O Καρκίνος αφιερώνει πολύ χρόνο για τις δουλειές του σπιτιού με έμφαση στα δωμάτια του σπιτιού, αλλά έχει την τάση να ξεχνά τις ντουλάπες και τα συρτάρια.  Το σκεπτικό του είναι, ό,τι δεν είναι ορατό γιατί να βρίσκεται σε τάξη;

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι πολύ καλοί στις δουλειές του σπιτιού. Το πρόβλημά τους είναι ότι συχνά βαριούνται να ασχοληθούν, αλλά όταν καταπιαστούν τα καταφέρνουν μια χαρά και με το παραπάνω. Λατρεύουν άλλωστε τα εύσημα και τα κομπλιμέντα για την νοικοκυροσύνη τους από τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι αμφίβολο αν ένας Παρθένος σταματά ποτέ να καθαρίζει. Με έντονη αποφασιστικότητα, δυνατή μουσική και σχολαστικότητα ο Παρθένος δίνει σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια μέχρι να βεβαιωθεί ότι όλο το σπίτι είναι πεντακάθαρο.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί δεν τα πάνε και πολύ καλά με τις δουλειές του σπιτιού. Θα το κάνουν μόνο όταν περιμένουν επισκέπτες ή σε μια προσπάθεια να ευχαριστήσουν τους αγαπημένους τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός με ότι  καταπιάνεται το κάνει με πάθος. Δεν θα μπορούσαν οι δουλειές του σπιτιού να αποτελέσουν εξαίρεση λοιπόν. Τα παίρνουν όλα πολύ στα σοβαρά και δεν θα ησυχάσουν μέχρι να είναι όλα στην εντέλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το καλό με τον Τοξότη είναι ότι μπορεί να τα κάνει όλα, το κακό όμως είναι ότι υπερηφανεύεται επίσης για τα πάντα. Αν τον ακούσετε λοιπόν να λέει με καμάρι πόσο καλά πλένει τα πιάτα ή πόσο αστραφτερή είναι η μπανιέρα του, μην εκπλαγείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως μπορεί να γράψει σε έναν κατάλογο όλα όσα πρέπει να γίνουν και να αναθέσει από μια δουλειά σε κάθε μέλος της οικογένειάς του. Για τον εαυτό του θα κρατήσει μόνο ότι του αρέσει πραγματικά να κάνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα για τις δουλειές του σπιτιού και το ακολουθούν πάντα πιστά. Λειτουργούν σχεδόν… ρομποτικά και μπορεί να κάνουν τις φασίνες με τον ίδιο τρόπο ακόμα και για χρόνια.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι Ιχθύες τείνουν να αναβάλουν τις δουλειές που πρέπει να γίνουν όσο περισσότερο μπορούν  και αυτό επειδή θεωρούν χάσιμο χρόνο να ασχοληθούν με τις αγγαρείες του σπιτιού. Όταν πια η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο και δεν χωράνε άλλες αναβολές πέφτουν σε… μελαγχολία!

 

back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time