7 εύκολοι τρόποι να προσθέσετε φως σε ένα σκοτεινό δωμάτιο

7 εύκολοι τρόποι να προσθέσετε φως σε ένα σκοτεινό δωμάτιο

Δεν είναι όλα τα δωμάτια του σπιτιού πλημμυρισμένα από άπλετο φυσικό φως, αλλά ευτυχώς τα παρακάτω μικρά κολπάκια μπορεί να κάνουν τεράστια διαφορά στον χώρο σας!

Ελέγξτε τον φωτισμό

Check Your Lighting

Είναι προφανές ότι όσο περισσότερες λάμπες έχετε στο σπίτι σας τόσο πιο φωτεινό θα είναι. Ωστόσο μερικές εύκολες προσαρμογές μπορεί να βελτιώσουν τον φωτισμό. Η εναλλαγή των λαμπτήρων με την υψηλότερη συνιστώμενη ισχύς και διατηρώντας τις λάμπες καθαρές μπορεί να κάνουν τεράστια διαφορά. Προτιμήστε επίσης λάμπες LED συνδυάζοντας το όμορφο, λευκό φως με την σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Επιλέξτε το σωστό λευκό χρώμα

Use the Right White Paint

Μπορεί το λευκό να συγκαταλέγεται στα κλασικά χρώματα αλλά είστε βέβαιοι ότι έχετε επιλέξει την σωστή απόχρωσή του; Είναι ευκολότερο να το λέτε, παρά να το κάνετε. Για να βεβαιωθείτε ότι οι τοίχοι σας είναι βαμμένoi στην σωστή απόχρωση του λευκού, συγκρίνετέ το με το αγαπημένο σας λευκό χρώμα που επιλέγουν κορυφαίοι σχεδιαστές διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

Αποφύγετε τα σκοτεινά και ογκώδη έπιπλα

Avoid Dark and Bulky Furniture

Ναι, μπορεί να λατρεύετε την ξύλινη και σκούρη βιβλιοθήκη κληρονομιά από τον παππού σας ή το τεράστιο γραφείο του μπαμπά σας αλλά έχετε συνειδητοποιήσει ποτέ πόσο οπτικό βάρος καταλαμβάνουν τα αντικείμενα αυτά στον χώρο σας; Δοκιμάστε να τα αντικαταστήσετε με κάτι πιο ελαφρύ που έχει πόδια ώστε να μπορείτε να αντικρίζετε πάτωμα. Αμέσως ο χώρος θα φωτίσει και θα μεγαλώσει. 

Προτιμήστε τα ανοιχτά ράφια

Opt For Open Shelving

Τα ανοιχτά ράφια προσδίδουν βάθος σε ένα μικρό δωμάτιο και το κάνουν να φαίνεται λιγότερο "βαρύ". Εάν πρόκειται να το δοκιμάσετε, φροντίστε να τα διακοσμήσετε με γυάλινα αξεσουάρ. Τα καλάθια είναι επίσης μια πολύ καλή λύση αποθήκευσης!

Καθρέφτες

Mirrors

Οι καθρέφτες με την αντανάκλαση του φωτός κάνουν τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και φωτεινότερος!

Διακόσμηση σε στυλ μινιμαλίστικο 

Embrace Minimalism

Η ακαταστασία κάνει ένα σκοτεινό δωμάτιο να φαίνεται ακόμα χειρότερο. Ο μινιμαλισμός θέλει απλές και καθαρές γραμμές, φωτεινά χρώματα με κυρίαρχο το λευκό και τα απολύτως απαραίτητα έπιπλα. Έτσι έχετε ένα χώρο που σας βοηθά να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε από την κούραση και την ένταση της ημέρας. Δεν έχετε παρά να το υιοθετήσετε!

Μεταλλικά χρώματα

Decorate With Metallics

Η λάμψη των μεταλλικών χρωμάτων μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Επιλέξτε μεταλλικά φινιρίσματα στα πάντα, από καθρέφτες μέχρι έπιπλα. Θα φωτίσει αμέσως το δωμάτιό σας.

 

back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time