Μάθετε πώς να πλένετε τα σεντόνια σας

Μάθετε πώς να πλένετε τα σεντόνια σας

Μετά από μια κουραστική μέρα γεμάτη υποχρεώσεις το μόνο που θέλει κανείς είναι ένα άνετο και ζεστό κρεβάτι για να ξεκουραστεί. Πέρα όμως από την ποιότητα του στρώματος, τα σεντόνια που χρησιμοποιούμε έχουν μεγάλη βαρύτητα.  Πώς μπορούμε λοιπόν να επεκτείνουμε τη ζωή, το χρώμα και τη λειτουργικότητά τους, δεδομένου ότι πλένονται τακτικά; Ναι, υπάρχουν κάποια tips τα οποία παραθέτουμε παρακάτω.

  • Τα σεντόνια πρέπει πάντα να πλένονται τακτικά (μια φορά την εβδομάδα) και αυτό επειδή δεν θέλετε ιούς και βακτήρια κοντά στο σώμα σας.
  • Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο απορρυπαντικό με ελάχιστο άρωμα και περιμένετε να αραιωθεί πριν τοποθετήσετε τα σεντόνια στο πλυντήριο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα φλιτζάνι ξύδι λευκό για να απομακρυνθούν όλα τα ίχνη του απορρυπαντικού.
  • Το καυτό νερό είναι πολύ σκληρό για τις ίνες και τα χρώματα και μειώνει τη διάρκεια ζωής στα κλινοσκεπάσματα. Χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό.
  • Εάν μένετε σε μια πόλη με μεγάλα ποσοστά υγρασίας, χρησιμοποιήστε το στεγνωτήριο στον κύκλο του αέρα που περιστρέφεται.
  • Κρατήστε τα καθαρά και στεγνά σεντόνια σε ένα δροσερό μέρος μακριά από το φως του ήλιου.

back to top
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time